Uitnodiging algemene ledenvergadering – 02-11-2021

Jaarverslagen, nieuwsbrieven e.d. vindt u onder:  Archief.

*  *  *

Beste buurtbewoners, leden van BPV de Ploeg en al diegenen die onlangs nieuw in onze wijk zijn komen wonen

“Samenkomen” mag weer! Wij nodigen u dan ook van harte uit voor de Algemene Jaarvergadering van de Buurtpreventie Vereniging. Als vanouds vindt deze plaats in de Openbare Basisschool de Ploeg op de Melkweg 42. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur.
We kunnen u nu al verklappen dat de heer Hans Schotsman van de Larense brandweer een presentatie zal geven. Ook wijkagent Remco Wessels zal er zijn om al uw vragen over veiligheid, auto-inbraken etc. te kunnen beantwoorden.
Onze (interim)voorzitter Auguste Glastra heeft onlangs Laren verlaten. Van haar wordt afscheid genomen en ? wij hopen tijdens de vergadering een nieuwe voorzitter aan u voor te kunnen stellen.
Er is voldoende tijd en ruimte om met elkaar na afloop nader kennis te maken en na te praten onder het genot van een drankje en neem gerust uw (nieuwe) buren ook mee. De volledige agenda zal een week voor de vergadering toegestuurd worden. Let wel: Deze ALV is een fysieke bijeenkomst en ook de BVP houdt zich aan de richtlijnen van de overheid die vanaf 25 september gelden. Dit houdt in dat er geen verplichting is tot 1,5 meter afstand houden en er geen maximum aantal aanwezigen gesteld wordt. We zullen wel om een bewijs van vaccinatie bij de ingang vragen.
Vergeet dus niet op 2 november uw QR code plus een identiteitsbewijs mee te brengen! Wij verheugen ons op een geanimeerde bijeenkomst.
Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur, Arlet Splint, secretaris

Leave a Comment (0) ↓